Home ProductenOverige

DEMI Systeem

Auto’s streeploos droog zonder zemen of drogen? Het kan met het DEMI naspoelsysteem. Nadat de auto van uw klant hersteld is, moet u als schadebedrijf de auto wassen omdat u die als extra service schoon af wilt leveren. Die extra servicekosten zijn echter voor uw eigen rekening omdat de verzekering die niet dekt. 

Spoel de auto na met het DEMI systeem en u hoeft de auto niet meer te drogen of te zemen. Zo bespaart u al snel twintig minuten! 

Hoe werkt het DEMI systeem? U behandelt de auto onder hoge – of lage druk met gedemineraliseerd water. De mineralen die vlekken veroorzaken zijn uit dit water verwijderd. U kunt de auto zelfs in de zon laten opdrogen zonder dat u strepen ziet.


Body Magic

Zoekt u een poetssysteem, speciaal ontworpen voor het autoschadeherstelbedrijf?Body magic poetssysteem

Met Body Magic werkt u snel en gemakkelijk! Na goede toepassing bereikt u een blijvend hoogglanzend lakuitzicht. Bijvoorbeeld: zwart wordt diepzwart (en niet grijs/zwart). Door de combinatie van verschillende pasta’s kunt u het juiste systeem kiezen voor elke laksoort.

Maak van poetsen weer een aangename bezigheid!

 


Traffic Cleaner

Traffic cleanerTraffic Cleaner is een alkalisch reinigingsmiddel. Het verwijdert grondig en moeiteloos elke organische vervuiling en statisch vuil. Deze shampoo is ontwikkeld voor alle typen lak. U kunt het handmatig en in carwash installaties gebruiken. Het oppervlak met een zachte borstel of spons wassen en na het wassen afspoelen met voldoende water.

Uw voordelen:

  • Eenvoudig aan te brengen met een vloeistof pomp
  • Zuinig in verbruik
  • Mengverhouding één deel Traffic Cleaner en vijf delen water
  • Leverbaar in handige 20 liter verpakking

U-Pol

Catalogus U-Pol producten

Smirdex Nederland

Adres:

Bingerdensedijk 13
6987 EA Giesbeek


Contact:

Mobiel: +31-(0)6-53251761

Telefoon: +31-(0) 313-631893

Fax: +31-(0)313-630905

Email: sales@smirdex.nl

Overige Informatie:

IBAN: NL69RABO 0321613759

Kvk nr.: 55934269